مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تنها ۳۰ درصد از ۸ هزار میلیارد تومان اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه جذب شده است.
مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در کرمانشاه با اشاره به سالروز سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، اظهار کرد: در همین جا جای دارد که سالگرد سفر تاریخ مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه را به همه مردم خوب، فهیم و همیشه در صحنه این استان تبریک عرض مینمایم.
دکتر محمد حیدری گفت: آرزو میکنم که مردم استان کرمانشاه همیشه در اوج تعالی معنوی و مادی باشند. سفر مقام معظم رهبری به هر استانی یک نقطه عطف تاریخی محسوب میشود و به لحاظ ابعاد توسعهای، چنین سفری علاوه بر برکات معنوی، منابع اعتباری فراوانی برای پیشرفت و اعتلای هر استانی و رفع مسایل و مشکلاتی که مردم درگیر آن هستند به دنبال خود داشته و دارد.
وی افزود: کرمانشاه نیز از جمله استانهایی است که میزبان قدوم مبارک رهبری معظم انقلاب در سال ۱۳۹۰ بوده است و در پرتو این سفر نورانی بیش از ۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع مسایل و مشکلات این استان پیش بینی و در ردیف اعتبار بودجهای منظور گردیده است.
مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: بدون شک این اعتبار ۸ هزار میلیارد تومانی در صورت داشتن طرح و برنامه و مدیریت کارآمد میتواند منشا تحولات شگرفی در همه ابعاد فرهنگی، عمرانی، صنعتی، کشاورزی و… باشد.
حیدری تاکید کرد: لکن شایسته نیست که در آستانه چهارمین سال از سفر تاریخی رهبر انقلاب به استان کرمانشاه شاهد آن باشیم که تنها کمتر از ۳۰ درصد از بودجه تخصیص یافته شده، جذب گردیده است. مردم دلسوخته استان کرمانشاه از مسئولان مربوطه سئوال دارند که چرا مصوبات سفر رهبری بایستی کماکان بر زمین مانده باشد.
وی عنوان کرد: آیا چنین سفر تاریخی برای استان محروم و در حال توسعهای مثل کرمانشاه تکرار خواهد شد؟! و آیا طرحها و برنامههایی که مدیران استانی برای جذب این بودجه کلان تدوین و پیش بینی نمودهاند در راستای نیازها و مطالبات به حق مردم برای برون رفت از وضعیت فعلی بوده است؟!.
مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: مگر نه اینکه مقام معظم رهبری خود فرمودند که پیگیری مصوبات و تحقق و عملیاتی نمودن آنها تکلیفی است که مردم و مسئولین استان بایستی عهده دار آن باشند.
وی افزود: سوال این است که بعد از ۴ سال مسئولان استانی و مدیران اجرایی به این تکلیف شرعی و رسالت خطیر مدیریتی خود عمل کردهاند؟! بیشک جواب منفی است.
حیدری گفت: مردم کرمانشاه از مسئولین خود انتظار دیگری داشته و دارند و از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی نیز چنین توقع و انتظاری دارند که به جای اینکه همایش تشریفاتی در چهارمین سالگرد سفر مقام معظم رهبری برگزار نمایند. باید شاهد افتتاح پروژههای مختلف میبودیم.
وی عنوان داشت: نکته بعدی اینکه این اعتبارات ۸ هزار میلیارد تومانی در بیش از یکهزار پروژه تعریف شده است که نتایج ملموس آن به زودی به دست نخواهد آمد.
مدیرکل سابق پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به هر حال این اعتبارات میتوانست در پروژه راه آهن، خودروسازی، پتروشیمی، آبرسانی و کشاورزی تخصیص پیدا میکرد تا موجبات توسعه همه جانبه استان را فراهم میآورد.
حیدری تصریح کرد: اما تکثر پروژهها هم باعث زمان بری شده و هم پروژهها به قدری کوچک و ریز هستند که در صورت اتمام و بهره برداری آنها، تاثیر زیادی بر روند تحولات استان نخواهد گذاشت. لذا ضرورت تجدیدنظر و بازتعریف پروژهها و طرحهای متناسب با شرایط و اقتضائات حاکم بر استان وجود دارد.
این مقام افزود: نکته دیگر اینکه۳۰ درصد جذب اعتبارات هم فقط در حد مطالعه اولیه پروژهها، مکان یابی و امکان سنجی بوده که جا دارد مدیران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی آستین همت بالا زده و اقدامات موثرتری برای تحقق مصوبات این سفر و بهرهمند نمودن آحاد جامعه از برکات این سفر تاریخی انجام دهند
.