به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه خرمشهر، محمد حیدری در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش اظهار کرد: نظام فرهنگی کشور زمانی میتواند قوی و محکم باشد و امنیت ملی و تعاملات بین المللی بر پایههای آن شکل گیرد که شورای آموزش و پرورش نگاه راهبردی ملی داشته باشد.
وی افزود:از جمله مأموریتهای شورای آموزش و پرورش تعادل سازی میان الگوهای ملی و محلی و حذف تعارضات میان این دو است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر این جلسه را نخستین جلسه از سلسله جلسات هماهنگی اجرای هفدهمین جشنواره نخبگان قرآنی استان خوزستان در خرمشهر دانست و برنامهریزی نهایی را به بعد از برگزاری دیگر جلسات در سطح شهرستان و منطقه موکول کرد.
حیدری خاطرنشان کرد: اگر در نظرهست که جشنواره نخبگان قرآنی استان خوزستان را با استفاده از ظرفیت شهرستان خرمشهر برگزار کرد باید این نکته را در نظر داشت که بنیه خرمشهر نیاز به تقویت دارد و بخش قابل توجهی از توان شهرستان پیش از زمان برگزاری جشنواره استفاده میشود.
فرماندار ویژه خرمشهر گفت: در خرمشهر آمادگی کامل برای برگزاری جشنواره نخبگان قرآن دانش آموزی استان خوزستان وجود دارد اما اجرای این جشنواره به تنهایی خارج از توان مالی شهرستان است.
وی افزود: رویدادهای همچون سیل، بارندگی همچنین رویدادهای پیش رو همچون ۲۲ بهمن و انتخابات پیش از فرارسیدن زمان برگزاری جشنواره انجام میشود که بر ظرفیتهای دستگاههای شهرستان برای برگزاری آنها برنامهریزی شده است و باید تمام رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی شهرستان را در نظر گرفت.
حیدری به برنامههای دهه مبارک فجر، میزبانی راهیان نور و مسافران نوروزی در خرمشهر اشاره کرد و افزود: با توجه به این برنامه ها ، دستگاههای اجرایی شهرستان خرمشهر توانایی تامین مالی برنامههای دیگر را ندارند.
نماینده عالی دولت در شهرستان با بیان اینکه بودجه مورد نیاز برای برگزاری این جشنواره از سوی اداره کل آموزش و پرورش برآورد نشده است، گفت: در حال حاضر تکالیف زیادی بر عهده سازمان منطقه آزاد اروند و دستگاههای اجرایی گذاشته شده است.
فرماندار ویژه خرمشهر بر لزوم تعیین برآوردهای مالی پیش از نهایی کردن برنامه اجرای جشنواره تأکید کرد و گفت: خرمشهر آماده برگزاری جشنواره است اما اجرای آن مستلزم داشتن برنامه مدون و جامعی است و باید برآورد ریالی دقیقی انجام و مباحث اعتباری آن روشن باشد.
حیدری به حضور یکهزار نفر شرکت کننده و ۵۰ نفر هیات اجرایی و داوران در مسابقات قرآن و عترت استان خوزستان اشاره کرد و افزود:برای برگزاری این جشنواره هزینههایی همچون حملونقل، اسکان، پشتیبانی، حفاظت و ایمنی، واحدهای اورژانس و امدادی، نصب بنرهای تبلیغاتی و فعال کردن کمیتههای مرتبط نیاز است.
وی بر لزوم ترویج این نوع نگاه در این شهرستان تأکید کرد و گفت: در خرمشهر بافت جمعیتی ناهمگونی وجود دارد که هرچه بیشتر این سطح نگرش و بینش فرهنگی ارتقا یابد، بهتر میتوان چشمانداز خرمشهر را تبیین کرد.